Friday, July 23, 2010

Još dekupaža:)

Ovo su mi jako dragi radovi...



















Mala kutija sa muzičkim motivom,jako mi je draga,otišla je jednoj slatkoj tamburašici u Bjelovar


















Evo jedne od prvih kutija za cipele,na njima sam se učila ...

Ova mi je kutijica jedna od
prvih i jako mi je draga,ostavila sam je sebi i ne dam nikome:)))) Motiv suncokreta sam dobila od prijateljice iz Zagreba,moje Anke i hvala joj na tome što me uputila u tajne dekupaža!
!!

6 comments:

  1. Ko prvi dođe nek pomaže:)))) Smijem se sama sebi,otkud ove praznine među slikama ,nije mi jasno nikako,ako ko zna ,nek se javi !!!

    ReplyDelete
  2. odi na uređivanje posta i na ovom postu,odaberi HTML predložak i smanji razmak.....niš se ne brini,sve ćeš naičiti.......svi smo se mučili u početku....
    sviđa mi se zelena kutija,imaš pravo ne daj ju nikome:))).....

    ReplyDelete
  3. Hvala ti mare puno,puno,ma nešto sam uradila ,a ne znam ni ja šta:)))),uglavnom nema velikog razmaka...mada tekst baš i nije tamo gdje bi trebao biti,ali......:)

    ReplyDelete
  4. Kutija za tamburašicu je na zasluženom mjestu u regalu u boravku, kao i mala s macom,i prekrasne čaše s plavim maćuhicama, a prekrasna velika kutija krasi moju sobu u njoj su mi pisma, čestitke i razglednice meni dragih osoba! Hvala ti Snežo što imam dašak tebe u svom domu!!!

    ReplyDelete
  5. Hvala tebi Milijana na divnom prijateljstvu!!!! Pusa

    ReplyDelete
  6. prekrasno ..jako lijepo..zanima me kako se radi ta tehnika decoupage s čime se prenese motiv sa salvete?ljepilom ? i kako se to čisti kasnije ..sve u svemu ovo je jako lijepo i baš je moja estetika..

    ReplyDelete