Thursday, July 22, 2010

Moje čaše


Evo me u sitne sate...vrućina,pa ja malo sjela pored računara,eto to će me kao rashladiti:) Volim raditi i na staklu,ma volim...obožavam!!!!:)

Definitivno,čaše sa maćuhicama i kalama su mi najnajdraže,zaista sam ih radila s puno ljubavi!!!



I još




9 comments:

  1. Ajme, Snježo, kako su dobre čaše!!! Pliiiz, napravi neki tutorijal o postupku oslikavanja čaša, radim keramiku, slikam slike, tekstil, namještaj, ali o staklu nemam pojma... Vidim da si ti majstorica u tome, napiši koje boje koristiš, postupak...

    ReplyDelete
  2. Važi,napraviću to,a uopšte nije problem ,vjeruj mi. Imam negdje u računaru par sličica gdje sam slikala čaše postupno kako sam ih radila pa ću staviti. Stvarno mi je drago da ti se sviđaju..THANKS!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. U tvojim čašama ima puno, puno ljubavi, ja to znam!!!! Hvala ti na tome!

    ReplyDelete
  4. Svaki put kad navratim ovdje da vidim ima li sto novog odlazim raspamecena.Skoro pa svako jutro pijem kafu u drustvu sa tvojim slikama i ovim prelijepo oslikanim casama.
    Zanima me kakve su mogucnosti da se naruci jedan komplet casa sa KALE i kolika je cijena.

    ReplyDelete
  5. Hvala Jasminka na krasnim riječima,drago mi je da ti se sviđa moj rad. Za čaše mi možeš pisati na mail: porodica_tunic@hotmail.com Pozdrav ps: biće uskoro i post sa uputama za oslikavanje čaša pa možda da ih sama uradiš!:)

    ReplyDelete
  6. U 60 godini zivota slzbo da se ima zivaca za tako nesto raditi.Javit cu se pa da se dogovorimo.

    ReplyDelete
  7. Kao prvo...puno ti hvala za tvoj keomentar na mom blogu.
    ALi još bitnije: Čaše su ti divne!

    I sve ostalo...kutije i onaj gobelin koji ima decoupage okvir....nikad ni pomislila nisem na nešto takvo(imam jedni isti u sobi, ali običnim okvirom i sasavim je drugčija to priča njega samog).

    Još jednom hvala za tvoju posjetu meni.

    ReplyDelete
  8. Nema na čemu draga Marika,bilo mi j ez adovoljstvo i opet ću navratiti!!! Drago mi je da ti se sviđa moj rad ,i čaše i ostalo što radim...hvala još jednom !!!

    ReplyDelete