Wednesday, August 11, 2010

evo malo kuhača koje sam nedavno radila,jako su zgodne za poklon...schabby chic i malo salvete i to je to.. a dole ispod su sličice škrinjice koju je uradila moja kćerka Tamara uz moj nadzor...


13 comments:

  1. Jako lijepo, elegantno, Pozdrav. Loredana.

    ReplyDelete
  2. hvala lijepo ,pozdrav i vama...Snježa

    ReplyDelete
  3. ne znam što bih prije pohvalila!! idem redom; kuhače su ti izvrsne, pogotovo s tim slatkim mašnicama (ne bih imala ništa protiv takvog poklona!), a tamara je nevjerojatna!! drago mi je kad vidim mlađe izdanje da ide maminim stopama... bravo za mamu i kći

    ReplyDelete
  4. Hvala Eda,pa znaš kako je to ,vidjevši slike tvoje kćeri ,vidjela samda i ona ide tvojim stopama...lijepo je znati da imamo kreativne nasljednice. Srdačan pozdrav ti leti from BL :)

    ReplyDelete
  5. Draga Snezo, kuhace su ti preslatke, jedna sladja od druge,nadam se, da ce oni koji ih dobiju na poklon znati cijeniti.
    Bravo i za Tamaru, skrinjica je bombona:))
    Pusa

    ReplyDelete
  6. Veliko hvala Biljana,hvala i u tamarino ime!!!;)

    ReplyDelete
  7. Hello, thanks a lot for your nice comment.I've seen your works and they are very pretty, I liked your Verneer paintings.
    Bye

    ReplyDelete
  8. lijep rad! Dochechka, jako pametan! Sretno joj u svim !!)))

    ReplyDelete
  9. Thank you very much Rosa,I am glad you like it!:)
    Hvala Mila:)

    ReplyDelete
  10. Pozdrav Snjezo,zavirila sam kod tebe i jako mi se dopadaju tvoje carolije.Ne znam sta bih izdvojila sve je na svoj nacin lepo i zanimljivo.

    ReplyDelete
  11. Unos trabajos preciosos. Felicidades.
    Besitos desde España

    ReplyDelete
  12. Vidim da si se vratila među žive... sigurno si nam nešto lijepo pripremila...u međuvremenu, svrati na moj blog,imam jednu pozivnicu za tebe...

    ReplyDelete
  13. Hvala Milina,drago mi je da ti se dopadaju moji radovi:) Thank you Marta!!!!! Vratila sam se Eda,preselila sam u novi dom pa čitava zbrka oko toga....hvala z apozivnicu,sad si me dala u razmišljanje...:)

    ReplyDelete