Wednesday, January 26, 2011

shabby vješalica i još....

Zahvaljujući predobrom tutorialu napravila sam ovu vješalicu ,pa dobro nije baš kao Biljanina,ali naučiću :)
Ovo je okvir od maminog goblena,nekada su ga svi imali u kući,mislim da se zove Suton,od goblena ću napraviti jastuče,a okvir sam prefarbala akrilom boja slonove kosti i kad se osušio malo sam ga išmirglala.


 A ovo je jedna lijepa sličica urađena salvet tehnikom na slikarskom platnu,kao i vješalica,završila je kod moje kćerke u sobi.
 I jedna mala shabby gajbica u koju ću složiti jedan dio salveta ,recimo onih najljepših.

 Sat koji sam poklonila mom učitelju slikanja,malo shabbyja i salveta sa Vespom....pa Učo vozi Vespu koja je jako stara i sređena boli glava tako da je ova salveta došla kao kec na desetku:)
 I na kraju jedan simpatični komplet ,staklo sam poprskala akrilnim bijelim sprejom,kad se osušilo nalijepila sam salveticu ,premazala sve lakom i zapekla.
Pozdrav!!!!!

21 comments:

  1. Woow... ti si stvarno bila jakoo vrijedna, koliko prekrasnih radova si napravila!
    Ne mogu se odlučiti što mi se više sviđa,prava si majstorica, bravo!
    Kiss.

    ReplyDelete
  2. Hvala ti puno,a joj zato sam se sad nešto ulijenila ,a imam ideja milion:)

    ReplyDelete
  3. Radovi su predobri.Vidim da i druge devojke sredjuju svoje kreativne kutke i slazem se sa tim...moracu i ja na tome da poradim.Sto se tice kompleta, vec sam se na fejsu izjasnila, VRH, takvi me radovi uvek razneze.Nemas pojma koliko mi je drago sto si me po civilucima prepoznala, a ne po slici, imenu, ili necem drugom, dobro je kada nas rad govori o nama i za nas.A sto se tvoje lenjosti tice, pa znas i sama da je to uvek tako, posle bure mirno more i obratno.Drago je meni sto smo se nasle.Veliki poljubac od mene.

    ReplyDelete
  4. Jako lijepi radovi, a meni najljepši je ovaj komplet sa čašama.

    ReplyDelete
  5. It´s all beautiful! I really liked it! Congratulations for your works!
    Kisses

    ReplyDelete
  6. Opet puno divnih radova ispod tvojih ruku! Jako mi se sviđaju svi po redu.
    P.S. Hvala na nagradi!

    ReplyDelete
  7. nemaš razloga biti ni mrvicu nezadovoljna vješalicom jer je odlična:))).....a goblen okviru si udahnula novi život:)))....
    a čaše!!!.....predivne:))...
    M...
    ( i mislim da se piše shabby....)...

    ReplyDelete
  8. Od vješalice,preko slika do satova i čaša ja sam se samo divila,jer je sve uistinu divno!

    ReplyDelete
  9. Oooooo da, i ja sam se divila svemu po redu i mislila sam kad će kraj, a istovremeno sam željela da vidim jooooooš :)))
    Vješalica je fantazija, okvir predobar, dječja slika super, sanduk za salvete odlična ideja, sat je lijep, a čaše i flaša woooow!
    Snješka...čista petica!!!

    ReplyDelete
  10. Da Aleks,eto vidiš,prepoznatljiva si po svojim čivilucima,hvala ti na divnim riječima.
    Hvala svima na komentarima,na lijepim komentrima,Mare greška je ispravljena mada na dosta mjesta vidim da piše schabby,u suštini zna se na šta svi mislimo. Tako da nemojte mi zamjeriti na greškama:)
    Sanja,hvala za peticu..juupiiii :)

    ReplyDelete
  11. Dugo te nema, a onda se vratiš u velikom stilu!! Sa pregršt odličnih radova, već sam nešto povirila na fb, mogu reći samo odlično!! Ovaj put me najviše oduševio sat, vjerujem da je i Učo oduševljen!!

    ReplyDelete
  12. Thank you Rosa.....evo me tu Eda,Učo se oduševio,satić mu se svidio i kaže d auopšte nema sata u kući tako da je poklon pun pogodak :)

    ReplyDelete
  13. Draga, tebe nema, ali kad se pojavis, onda je to u velikom stilu. Vjesalica ti je super, nista manje lijepa od moje, samo na tvoj nacin. Prekrasan shabby ram, case, slika,a tek sat fantastican je:-)
    Pusa

    ReplyDelete
  14. Radovi su ti lijepi, ali navrati sam da nastavim komunikaciju o samozapošljavanju s drugog bloga: http://www.cidea.org/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=128&lang=rs _ Pozdrav!

    ReplyDelete
  15. Draga Biljana ,hvala ti puno na pohvalama,tvoj tutorial mi je puno pomogao!!!!!! Komar ,hvala z alink,idem da čitam,jako me interesuje. Pozdrav

    ReplyDelete
  16. Kako ovo sve predobro izgleda kažu ti gornji komentari ...a ja ću samo ovo.....prekrasno

    ReplyDelete
  17. Hvala na posjeti.
    Radovi su ti prekrasni.
    Pozdrav.

    ReplyDelete
  18. Navrati na moj blog, čeka te nagrada.
    Pozdrav.

    ReplyDelete
  19. Sjela sam pregledati tvoje radove,i stvarno su prekrasni.Sa toliko ukusa i mašte radiš da je to stvarno impresivno.Prava si inspiracija za sve nas koji volimo ovakve stvari.Lijep ti pozdrav!

    ReplyDelete