Monday, April 4, 2011

decoupage na crijepu
Imam kod mame nekih stotinjak crijepova...došla sam na ovu ideju da ih malo skratim i probušim rupe...u stvari ovo je nastalo uz pomoć i podršku mog dragog muža Aleksandra....čovjek umije sa bušilicom i brusilicom...Acika hvala ;)  Nadam se da će vam se svidjeti...pusa

11 comments:

 1. Predivni crijepovi!! Ovaj drugi mi je tako čaroban, romantičan, motiv je kao iz snova...

  ReplyDelete
 2. Baš su ti lijepi ovi crijepovi,
  Prekrasni motivi.
  Pozdrav.

  ReplyDelete
 3. Prekrasni su, bravo!
  Lijep pozdrav:)

  ReplyDelete
 4. Kako nam se ne bi svidjelo...zaista su prekrasni svi, od prvog do zadnjeg!!! Pohvale i suprugu koji je dao svoj doprinos u ovim lijepim radovima...i meni moj suprug isto tako pomaže, no treba ga neko vrijeme nagovarati :))))
  Pusaaaa

  ReplyDelete
 5. predivni su, iskreno se ni za jedan ne bih mogla odluciti...hocu SVEEEE.A ja sve sama, ne mogu cekati nikoga, moje najbolje drugarice su busilica, brusilica, ubodna testerahahahaha

  ReplyDelete
 6. Ovo ti je jako lijepo.Zarazuješ me;;)Neki dan šetam ti,kad prođe čovjek sa punom karilom odbačenog crijepa(kupa).Okrenem se ja za njim i pitam samu sebe-da mu pitam koju-(čovjeku nije bilo jasno što ga gledam,ali nisam pitala...eeeh,nekako ću ih valjda dobaviti,ako ne kupim;);)

  ReplyDelete
 7. Fantazija ti je sve kao i uvijek...na mom blogu čeka te nagradica..velika pusa ti leti!

  ReplyDelete
 8. Sva četiri crijepa su fantastična, jedan mi je poznat i on mi je omiljen, ali ova ostala tri su isto originalna!!!!! pusa draga moja!!!

  ReplyDelete
 9. Hvala vam puuuno....taratasa...znam koji ti je omiljen,taj sigurno ide tebi ,a možda i još koji ;)

  ReplyDelete
 10. taman sam htela pitati koji su to crepovi? zar ne puknu kad se skracuju?

  ReplyDelete