Tuesday, August 2, 2011

nešto malo sličica hihihi ;)

Dobih kritiku...od drage prijateljice,kaže stavljaš malo slika....e evo ga sad....nikad kraja ;)  Nadam se da se neću ponavljati jer se ponekad izgubim pa ne znam šta sam stavila na Coolku,šta na blog,a šta na Fejs...  Al dobro...oprostićete ako bude duplića ;)  puuusaaaa  i nemojte zaboraviti pogledati kraj hihihi












    ps:i na kraju...evo pa malo da zasladite...nemojte zamjeriti hahahaha....ova slika kruži netom,a ja sam je morala staviti...pa dobro...jesam malo luckasta :D

9 comments:

  1. ajme... ne bi se žalila da imam takvog stričeka doma... Moji favoriti su stara labora i slika na šniti drveta... valjda zato kaj sam ih i sama par napravila :)
    Usput kad komentira.. posjetite moj blog i sudjelujte u giveawayu. Pozdrav

    ReplyDelete
  2. Draga moja,pa ko bi se žalio hahaha:) Eh da,giweaway ,biće sve obavljeno ;) pozzz

    ReplyDelete
  3. tvoja prijateljica je bila u pravu sto se tice slika.imalo je sta videti i uzivati pa cak i sa njim u kupatilu...:))))

    ReplyDelete
  4. HOLA!!!!! COMO TE GUSTA EL DECOUPAGE!!!! ADEMAS , ES QUE TE SALE PRECIOSO. UNA PREGUNTA: A TI TE LLEGAN ESTOS COMENTARIOS MIOS???? LOS ENTIENDES???? ES QUE NO HE TENIDO NOTICIAS TUYAS NUNCA, Y HE PENSADO QUE IGUAL ES POR EL TRADUCTOR, QUE A VECES NO AYUDA MUCHO. SI NO ES ASI, ME ENCANTARIA MANTENER CONTACTO CONTIGO, A TRAVES DE NUESTROS BLOG. SALUDOS.

    ReplyDelete
  5. Odličan podsjetnik,krasni radovi.A kraj???Tooooooo!

    ReplyDelete
  6. Ti u principu, malo pises, malo slika pokazujes.Ovako je mnogo bolje, bogatije.A ovo na kraju...je li to neka nova kucna pomocnica?????

    ReplyDelete
  7. Sve je jako lijepo..."napasla" sam oči i uživala od početka do kraja, a boce s razgranatom granom šljiva su mi favorit!
    Lp

    ReplyDelete
  8. Čuj jel ovaj macan na kraju isto na prodaju !!!!
    Svi ovi radovi su prekrasni i vješalice i kutije i flaše, ma sve, sve!!!

    ReplyDelete