Thursday, October 6, 2011

:(

Danas me ova priča potresla i moram to podijeliti s vama. Na Fejsbuku sam se učlanila u grupu "Pomozimo Ogiju". Slatkog dječaka Ogija znam sa televizije,već godinu dana njegovi roditelji traže pomoć za njegovo liječenje od leukemije....ali nakon godinu dana neuspješnog liječenja saznaju da dijete ne boluje od leukemije već od Non -Hočkin tumora limfoma,a zbog pogrešnog liječenja mu je otišla koštana srž pa je sad potrebno uraditi i transplantaciju koštane srži.  Baš grozno...uglavnom nakon dodavanja dosta mojih prijatelja u grupu " Pomozimo Ogiju" tu aktivnost lajkuje Ogi Gudelj,duša moja...uđem u njegove slike i tu nastaje potop...slike iz bolničke sobe,slatki dječak bez kose...ma šta da vam kažem...kad čovjek to vidi postane svjestan toga šta je najvažnije u životu. Sve one koji mogu,koji su iz BiH ovim putem molim da nazovu broj 1458 ,eto to je nama tako malo a nekome znači život.
Više o svemu možete pročitati ovdje http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Humanitarni-broj-1458-za-bolesnog-djecaka-109285.html.
Pozdrav dragi moji i do nekog malo veselijeg posta...nadam se ubrzo :)  Snježa

3 comments:

  1. I mene uvek potresu ovakve priče.
    Pomognem koliko mogu, i volela bih da postoji način za pomoć i od nas iz Srbije, pogledaću to na fejsu.

    ReplyDelete
  2. Joj ovo je strašno... krive dijagnoze i patnja i onda opet na početak... Iskreno se nadam da će dobri ljudi dati sve od sebe da ovom dječaku olakšaju borbu za život, a ja mu od srca želim da je dobije!

    ReplyDelete
  3. Jako dirljiva priča koja je na žalost naša crna svakodnevnica. Najbitinije je samo zdravlje a to malo tko od nas ima na umu.

    Ugodan i veseo vikend ti želim:)

    ReplyDelete